A műtét után megnyugodtam. Talán azért, mert az orvos annyi pozitív energiát adott az optimizmusával, hogy az feltöltött. Eltelt 2 hónap, és attól kezdve megtörtént a csoda.

2017. július 30-án kellett megjöjjön a nagykönyv szerint, egy vasárnapi napon. Aznap dolgoztam, és nem éreztem semmi különöset, csak hogy nagyon ég az arcom, de betudtam egy leégésnek, mert előtte strandoltam. Amikor hazaértem a munkából, akkor a párom már toporgott, hogy csináljak tesztet, tudta, hogy aznap van a napja. Őszintén, nem akartam... Annyi negatív tesztet láttam már 2 év alatt, hogy az Eiffel tornyot felépíthetném belőle, nem kell még egy, hiszen úgyse vagyok terhes. Ráadásul tompán görcsölgettem, éreztem hogy bizony meg fog jönni. Addig zaklatott a párom, hogy csak csináltam egyet, de ekkor már délután volt. A tesztet leraktam pisi után, meg se akartam nézni, tettem-vettem. Majd mikor véletlen rápillantottam, még az ütő is megállt bennem: két csík....és nem is halványan. Mivel sokszor odaképzeltem én már második csíkot, odavittem a páromnak, hogy nézze meg, de az a második csík határozottan ott volt, ekkor leültem az ágyra és az egész testemben remegtem.

Na de nehogy azt higgyétek ám, hogy tudtam felhőtlenül örülni! Mivel én parakirálynő vagyok, természetesen járt az agyam, és 1 nappal később már a dokinál voltam. Még nem látott semmit (4 hetesen nem is szoktak), hogy hol a baba, de a nyálkahártya minőségéből már lehetett tudni, hogy bizony most sikerült... Ilyen esetben vesznek vért az első napokban, és megnézik a HCG szintet. Ha ez a szint 2 naponta megduplázódik, és fokozatosan növekszik, akkor kizárható a méhen kívüli lehetősége. A vérvételek megvoltak, szépen nőtt a HCG, igen, TERHES VAGYOK! :) Természetes úton, mindenféle gyógyszer és hormon nélkül, magam mögött hagyva a megpróbáltatásokat..

KOMMENTELJ: Ha kérdésed van a poszttal kapcsolatban, vitassuk meg, és segítsünk egymásnak a tapasztalatok leírásával!